Biztonságos szex

Biztonságos szex - 1 napos alkalom fiataloknak.

A Biblia tanítása a szexről, illetve a keresztyén erkölcs ma a XXI. században sajnos nem magától értetődő. Hihetetlen, de hatalmas előnyöket élveznek azok, akik megértik és beépítik azokat életükbe. Miért kellene tisztának, szűznek maradnom? Ennyire béna nem lehetek! Mit vesztenek azok, akik könnyelműek a szexben? Milyen következményei vannak a maszturbációnak? Mit jelent a testi-lelki-szellemi tisztaság? A szerelem 4 fajtája – melyik az, ami tényleg épít, és miért? Hová vezet a pornó használata? Tényleg, mi értelme van a házasságnak, miért gáz a sima együttélés? Abortusz – mit is jelent? Miért adta Isten a szexualitást? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel foglalkozunk a Biztonságos szex című alkalmunkon.

Ezen a tréningen egy napot töltünk a fiatalokkal. Az alsó korhatár 14 év. Már óvodás korban a srácok „mindent” tudnak. Iskolától, illetve gyülekezettől függően léteznek felvilágosító órák, és vannak olyan szülők, akik figyelmet fordítanak arra, hogy beszélgessenek gyermekeikkel a szexualitásról. A helyzet az, hogy ezek ellenére nagyon sok kérdésre nem kapnak válaszokat a fiatalok. A Biztonságos szex alkalmon interaktív előadásokon keresztül igyekszünk válaszokat adni számukra. A nap fénypontja, amikor minden feltett kérdésükre válaszolunk, nem törődve azzal, hogy mennyire ciki, vagy gáz a téma...

Közösségek, gyülekezetek szervezésében tarthatók ezek az alkalmak.

Várjuk jelentkezésedet!

Támogassa alapítványunkat adója 1%-ával

Adószám: 18033531-1-13
Rólunk

A 2=1 Családsegítő és Házasmisszió Magyarország Alapítvány célja a házasság, a gyermekvállalás, a család értékeinek felmutatása.

Elérhetőségeink

+36-20-546-4390, +36-20-419-5663
2egyenlo1[kukac]gmail.com

Hírlevél

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel most!


Házasságra való felkészítés, jegyességgondozás, házassággondozás, családgondozás, válságba jutott családok segítése, a válás megelőzése stb...

2=1 Alapítvány
Alapítványunk önfenntartó, önzetlen adakozók adományaiból tartja fent magát. A támogatásukkal segítik, hogy minél több családba eljusson a helyreállásnak és megerösődésnek a lehetősége Magyarországon és a határontúli magyarok között, és a kurzusainkon részt tudjanak venni olyanok is, akik számára ez nehezebben elérhető. Ha támogatni szeretné munkánkat az alábbi számlaszámon megteheti:

Számlaszámunk: 11713005-20602501
Iban: HU15 11713005 20602501 0000 0000
Bic (SWift): OTPVHUHB
OTP Bank Nyrt. - Budapesti Régió 1055 Nyugati tér 9