Házasságra felkészítő kurzus

Ketten egy életre – Döntést segítő kurzus házasságra készülőknek.

Ez a kurzus EGYEDÜLÁLLÓ, mert a megszokott jegyes felkészítésekkel szemben nem csak ellát remek tanácsokkal, mert van egy dátum, amikor össze fogtok házasodni! Ebben a kurzusban valójában KI FOG DERÜLNI, hogy TÉNYLEG összeilletek, vagy nem? Valóban együtt tudtok működni egy életen át? Melyek azok a területek, amelyeken még dolgoznotok kell a „boldogító igen” kimondása előtt? Remek beszélgetéseken keresztül még jobban megismerhetitek egymást, és gyakorlati válaszokat kaptok. A házasság egy életre szól, amit csak úgy érdemes élni, hogy egy összeillő csapat lesztek, tehát érdemes előtte befektetni időt és energiát egy ilyen időszakba!

Kilenc héten át heti egy alkalommal találkozunk a jegyespárokkal illetve azokkal, akik még nem jegyesek, de komoly szándékkal ismerkednek egymással.

Segítünk a pároknak önmaguk és egymás megismerésében. Megmutatjuk a házasságban rejlő igazi értékeket és erőforrásokat. Felkészítjük őket a várható problémák feldolgozására. Bemutatjuk, hogy a család valódi célja egészséges gondolkodás és jó életminták által valóságos értékek átadása születendő gyermekeiknek és ezáltal a következő nemzedékeknek is. Csodálatos felfedezni a párunk és a saját életcélját, elhívását, és együtt betölteni Isten tervét!

Merjenek bizalommal gyermeket vállalni és pozitív gondolkodással tekintsenek közös jövőjükre. Házasságkötésük után egyedülálló módon egy éven át mentorolási programban vehetnek részt a párok, ahol az első időszak nehézségeivel való megküzdésben támogatjuk őket, beszélgetve többek közt az intimitásról, kommunikációról, pénzkezelésről, gyerekvállalásról, gyereknevelésről, egymás megbecsüléséről, konfliktuskezelésről, valamint félelmeikről, frusztrációikról.

A 2=1 Misszió vágya és célja, hogy minden otthon erővel és szeretettel teljes erőmű-otthonná váljon! Váljon a tiétek is azzá!

Ezen a kurzuson megtudhatod

- Miért nem a házasság fogja megoldani a problémákat?

- Miért nem vagytok képesek megváltoztatni a párotokat?

- Milyen hatással van a szüleitekkel való kapcsolatotok a leendő házasságotokra?

- Miért van szükség a szülők áldására – és miért számít, hogy megnyeritek vagy elvesztitek ezt az áldást?

- Miért van az, hogy sokaknak több felbomlott kapcsolata is volt a házasság előtt?

- Mi a különbség a szövetség és a szerződés közt?

- Lehetséges-e a halálunkig kitartani egy kapcsolatban?

- Hogyan lehet tisztának maradni?

- Hogyan lehet visszaszerezni a szexuális tisztaságot?

- Hogyan tölthetitek be együtt elhívásotokat?

Támogassa alapítványunkat adója 1%-ával

Adószám: 18033531-1-13
Rólunk

A 2=1 Családsegítő és Házasmisszió Magyarország Alapítvány célja a házasság, a gyermekvállalás, a család értékeinek felmutatása.

Elérhetőségeink

+36-20-546-4390, +36-20-419-5663
2egyenlo1[kukac]gmail.com

Hírlevél

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel most!


Házasságra való felkészítés, jegyességgondozás, házassággondozás, családgondozás, válságba jutott családok segítése, a válás megelőzése stb...

2=1 Alapítvány
Alapítványunk önfenntartó, önzetlen adakozók adományaiból tartja fent magát. A támogatásukkal segítik, hogy minél több családba eljusson a helyreállásnak és megerösődésnek a lehetősége Magyarországon és a határontúli magyarok között, és a kurzusainkon részt tudjanak venni olyanok is, akik számára ez nehezebben elérhető. Ha támogatni szeretné munkánkat az alábbi számlaszámon megteheti:

Számlaszámunk: 11713005-20602501
Iban: HU15 11713005 20602501 0000 0000
Bic (SWift): OTPVHUHB
OTP Bank Nyrt. - Budapesti Régió 1055 Nyugati tér 9