Intim hétvége

Kétnapos együttlét házaspárok részére.

Ez a rövid két napos tanfolyam teljes egészében a szexualitásról szól, kibontva annak igazságát, hogy az intimitás nem csak fizikai, hanem szellemi, lelki és testi harmonikus boldogság azok számára, akik nyitottak a Biblia útmutatását elfogadni a házasságukra!

Tabuk nélkül és érzékenyen nyúl a témához, segítségével a párok jobban megismerik magukat és egymást, illetve meg tudják oldani az ezen a téren talán már évek, évtizedek óta felgyülemlett problémákat.

A házaspárok minőségi időt tölthetnek együtt, egy kellemes helyszínen, ahol szexuális kapcsolatuk, szerelmük, megújul. A tanfolyam fontos témái közé tartozik még többek között gyermekeink szexuális életre való nevelése is. Az alkalom során a párok kapnak feladatokat, hogy azok alapján beszélgessenek, ezeket viszont nem kell megosszák a csoportban, hanem csak maguk között dolgozzák fel. A témák, amelyekről szó van, felölelik az érzelmi és fizikai szükségletek kielégítésének titkait, a romantika megújításának módjait, és a szellemi közösség építéséhez is sok segítséget nyújtanak. Az alkalmak egyik kedvelt része, hogy anonim módon feltett kérdésekre adnak bátor válaszokat az előadók.

A 2=1 Misszió vágya és célja, hogy minden otthon erővel és szeretettel teljes erőmű-otthonná váljon! Váljon a tiétek is azzá!

Az intim kurzuson megtudhatod

- Mi az igazi intimitás?

- Szabadulás a pornográfiától!

- Hűtlenség és megcsalás okozta sebek kezelése…

- Milyen hazugságokat hittünk el a szexualitásról?

- Tabuk nélküli beszélgetések a szexről a Biblia alapján.

-  Egy kis egyház történelem a szexről…

- Mit tehet a férj, hogy jobb legyen a szexuális élet?

- Mit tehet a nő, hogy jobb legyen a szexuális élet?

- Milyen célból alkotta meg Isten a szexuális életet?

- Az igazság amiben hinnünk kell…

- Hogyan tudja a szexuális egyesülés Istent dicsőíteni?

- Lépések a gyógyuláshoz

- Éljen a különbözőség!

- Hogyan tudsz jó szerető lenni?

- Az udvarlás megújítása

- Hogyan tanítsuk gyermekeinket a szexualitásról?

Támogassa alapítványunkat adója 1%-ával

Adószám: 18033531-1-13
Rólunk

A 2=1 Családsegítő és Házasmisszió Magyarország Alapítvány célja a házasság, a gyermekvállalás, a család értékeinek felmutatása.

Elérhetőségeink

+36-20-546-4390, +36-20-419-5663
2egyenlo1[kukac]gmail.com

Hírlevél

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel most!


Házasságra való felkészítés, jegyességgondozás, házassággondozás, családgondozás, válságba jutott családok segítése, a válás megelőzése stb...

2=1 Alapítvány
Alapítványunk önfenntartó, önzetlen adakozók adományaiból tartja fent magát. A támogatásukkal segítik, hogy minél több családba eljusson a helyreállásnak és megerösődésnek a lehetősége Magyarországon és a határontúli magyarok között, és a kurzusainkon részt tudjanak venni olyanok is, akik számára ez nehezebben elérhető. Ha támogatni szeretné munkánkat az alábbi számlaszámon megteheti:

Számlaszámunk: 11713005-20602501
Iban: HU15 11713005 20602501 0000 0000
Bic (SWift): OTPVHUHB
OTP Bank Nyrt. - Budapesti Régió 1055 Nyugati tér 9